Troliu Toyota Hilux 2011- prezent

La 13 iulie 2011, Toyota a anunțat că Hilux va primi un upgrade, inclusiv un front-end reproiectat și alte modificări de styling extern, schimbări în interior și un nou motor diesel turbo capabil de 106 kW (142 CP) și 343 N · m (253 lb ft ·) de cuplu, precum si consum redus de combustibil comparativ cu modelul precedent. Această actualizare a fost inițial lansat în Thailanda. Masina vine cu un nou look frontal și un interior restructurat pentru a oferi un feeling de comfort crescut. Partea frontală este reproiectat de la stalpul A. Cu excepția usilor,totul este reproiectat: faruri noi, bara de protectie noua,capota noua, stopuri noi, spoiler spate nou și alte. Există, de asemenea, noi oglinzi și noi modele de jante din aliaj. Interiorul dispune de un nou design superior tablou de bord cu o centrare noua a grupului de instrumente.

Troliu recomandat

Tehnologia avansata XDC stabileste noul punct de reper pentru Ultimate Performance Series . Aceste trolii reprezinta gama High-end si sunt facute in asa fel incat sa reziste in cele mai dure conditii .

Este unul din cele mai vandute troliuri datorita pretului cat si a performantelor acestuia. Avand o capacitate de tractare de 3600kg, este ideal pentru o gama foarte variata de SUV-uri si autoutilitare 4x4. Chiar daca pretul este unul relativ mic, asta nu inseamna ca nu se regaseste calitatea produselor Warn. 

Un troliu pe care va puteti baza in orice situatie! Avand o forta de tractiune de 4536 kg pe o singura linie va poate scoate foarte usor din noroi, gropi etc. 

Noua generatie de troliuri in gama Entry Level de firma Warn. Cele mai fiabile si puternice troliuri de pe piata, la cele mai bune preturi avand in vedere raportul pret/calitate.

Compact, dur, de incredere. Cele 3 cuvinte principale care descriu acest Troliu M8000 de la WARN. Design clasic, motor de mare putere, frana automata cu con mechanic sunt alte atuuri acestui troliu.

Troliu de mare putere si rezistenta montabil pe majoritatea jeep-urilor si a suv-urilor. 

Troliul XD9000 este echipat cu un motor de 4.6 Cp capabil sa tracteze pana in 4080 KG  (pe singura linie). Frana automata  esta un alt atuu care va usureaza uzul acestuia!

Un troliu perfect in cazul in care cautati un astfel de sistem la un pret bun insa la calitate si performante superioare!

Un troliu accesibil la pret insa un raport de pret/ calitate excelent! Avand o forta de tractiune de 4536 kg este alegerea ideala pentru utilizatori profesionisti. 

Cel mai puternic troliu din gama Premium series cu o putere de tractare de 5443 kg.  Echipat cu un cablu: 9.52mm x 24.38m din oțel galvanizat, are o raza mare de actiune. Unitatea de comanda (telecomanda) poate fi cu sau fara fir (wireless).