Troliu Warn Nissan Navara D40

Navara este un pick-up de lucru elegant, și, în esență, o versiune pick-up a Pathfinder. Acesta oferă spațiu interior decent și mai multe caracteristici de confort decât majoritatea concurenților. Acesta este oferit cu un motor pe benzină cu patru cilindri de 2.5 litri, cu o cinci viteze automată și 2WD, sau un motor turbodiesel de 2.5 litri, cu o transmisie manuală cu șase trepte și 4WD. Cele doua versiuni au aceleași caracteristici care includ jante de 16 inch din aliaj, Capitonaj de benă, încuietori pentru uși, lămpi de ceață față, sistem audio 4 boxe cu CD player, geamuri electrice, oglinzi cromate, dublu putere oglinzi exterioare cu lămpi de semnalizare cu LED-uri , intrare fara cheie sispoiler spate crom. Sisteme de siguranta includ airbag-uri frontale duale și frâne ABS. Sistemul de climatizare, amenajări premium și tapițerie specială sunt echipari opționale.

Troliu recomandat

Tehnologia avansata XDC stabileste noul punct de reper pentru Ultimate Performance Series . Aceste trolii reprezinta gama High-end si sunt facute in asa fel incat sa reziste in cele mai dure conditii .

Este unul din cele mai vandute troliuri datorita pretului cat si a performantelor acestuia. Avand o capacitate de tractare de 3600kg, este ideal pentru o gama foarte variata de SUV-uri si autoutilitare 4x4. Chiar daca pretul este unul relativ mic, asta nu inseamna ca nu se regaseste calitatea produselor Warn. 

Un troliu pe care va puteti baza in orice situatie! Avand o forta de tractiune de 4536 kg pe o singura linie va poate scoate foarte usor din noroi, gropi etc. 

Noua generatie de troliuri in gama Entry Level de firma Warn. Cele mai fiabile si puternice troliuri de pe piata, la cele mai bune preturi avand in vedere raportul pret/calitate.

Compact, dur, de incredere. Cele 3 cuvinte principale care descriu acest Troliu M8000 de la WARN. Design clasic, motor de mare putere, frana automata cu con mechanic sunt alte atuuri acestui troliu.

Troliu de mare putere si rezistenta montabil pe majoritatea jeep-urilor si a suv-urilor. 

Troliul XD9000 este echipat cu un motor de 4.6 Cp capabil sa tracteze pana in 4080 KG  (pe singura linie). Frana automata  esta un alt atuu care va usureaza uzul acestuia!

Un troliu perfect in cazul in care cautati un astfel de sistem la un pret bun insa la calitate si performante superioare!

Un troliu accesibil la pret insa un raport de pret/ calitate excelent! Avand o forta de tractiune de 4536 kg este alegerea ideala pentru utilizatori profesionisti. 

Cel mai puternic troliu din gama Premium series cu o putere de tractare de 5443 kg.  Echipat cu un cablu: 9.52mm x 24.38m din oțel galvanizat, are o raza mare de actiune. Unitatea de comanda (telecomanda) poate fi cu sau fara fir (wireless).